Красота

Емs Trainer – мнения, коментари, цена, форум, как да го използвам?

Много хора живеят с бясна скорост, като работи 12 часа на ден, а не като време, за да се обучават. В крайна сметка, по-рядко има щастието във формата на денонощно фитнес зала под къщата или на работното място. Да, и често след работа просто искате да се отпуснете, да не се изчерпи с обучения. Какво ще кажете за тези, които искат да плуват на мазнини и да останат активни?

Out има преса машина колан EMS треньор. Тя работи на принципа Миостимулация – мускулите се свиват и стотици пъти в един кратък период от време, се дължи на действието на слаби, безболезнени електрически импулси. За разлика от обучители на последните поколения, които са обемисти, неудобно, и стимулиране е доста чувствителен, EMS треньор работи гладко и не предизвиква дискомфорт.

В резултат на това вие ще получите чудесен и силна преса след три седмици на употреба, на 20 минути на ден. Също така се увеличава потреблението на енергия по време на работа на симулатора ще ви помогне да изгорите излишните калории и затова отслабнете в областта на талията! Просто сложи колана, изберете режима на работа и да работят мускулите ви ще работят за вас.

Използването на стимулатор Ems Trainer

Симулаторът ще бъде полезен за различни цели, като например:

 • Подобряване на спортните постижения
 • Развитието и укрепване на коремните мускули
 • изгаряне

 • мазнини
 • Подобряване на ефективността на класическа обучение
 • масаж спастични мускули

Предимствата на колан Ems Trainer

 1. Симулаторът е лесен за употреба, безжична, почти невидими под дрехите и не оставя дразнене на кожата, благодарение на подложките от мек гел. Преподавателят има 5 нива на програми за обучение на различни нива на интензивност. – От много лесно (за начинаещи) до много интензивни (за опитни)
 2. Технология стимулация EMS помага да се обучават не само на външния ректус на корема, но също така и по-дълбоките коремните мускули (KOR), които са важни за поддържане на правилното поза, генерален здраве (особено за жените) и защитата на телата от потъване.
 3. Ако спортувате, като се използва Емс Trainer ще направи вашето упражнение значително по-интензивно. Дори докато носите симулатора по време на нормална разходка, ще се увеличи консумацията на калории с 80%! А както знаем, толкова повече калории, толкова по-бързо изгаряне на мазнините.
 4. OL>
  Ems Trainer за загуба на тегло

  Според проучването на Тамара Smoker, контролна група от 11 души за три седмици носеше треньор Емс треньор за 20-40 минути, това просто упражнение и намалена консумация на сладкиши и нездравословна храна. Резултати в 3 седмици са впечатляващи:

 • Загуба на тегло до 6 кг
 • Намаляването на талията обиколка на 6.2 cm
 • Увеличаването на силата и издръжливостта на мускулите с 69%

купи AB треньор Емс треньор

Можете да поръчате тази мускулна стимулатор, използвайки формуляра по-долу, с любезното съдействие на нашите партньори. Не забравяйте да посочите правилно вашата информация за контакт (име и телефон), които можете да се свържете с оператор и потвърдете поръчката. Продуктът ще дойда при вас с наложен платеж, плащане при получаване. Доставка се извършва на Европа, Украйна, Беларус, Казахстан, Азербайджан, Армения и Киргизстан.

(Важно!) Не забравяйте, че поръчване чрез тази форма е на интернет страницата ems-stimulator.com. Ние нямаме връзка с него. Всяко мнение, жалби и коментари изпращайте на горепосочения интернет адрес. EM>

Технически характеристики на симулатора

 1. Размери: 46 х 24 х 39 cm
 2. Допълнителни функции: автоматично изключване след 20 минути
 3. Удобства: 1 батерия 3 V CR2032 (приложен)
 4. OL>

  FONT>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...