Новини

Fish XXL – отзиви, цена, къде да се купуват, купуват сега

Сред професионалистите зимен риболов се счита за много престижна професия. Има няколко причини – стойността на увеличението на улов значително, възможността да прекарат няколко часа в жестока студа възпява рибар в очите на конкурентите, както и възможност за укрепване на здравето, като на чист въздух. Зимни улов става изискан ястие на масата за хранене, особено в студено януарска вечер. Съжаляваме, но модерен лошо стръв, за да улов на риба. Последните са станали pickier и не се вижда на пръв стръвта. Как да се подобри след ухапване през зимата? Ако все още не сте чували за активатора спрей Fish XXL, че е време да се срещне с него. С отзиви за активатор ухапване Fish XXL можете да прочетете в края на прегледа.

Какво е риба XXL?

Колко пъти в живота си, рибарят се връща у дома пропаднал, защото нищо не е хванал и държи на ден губи. Позната ситуация? Изправени пред това почти всеки риболовец. Предпоставки за неуспешен зимен риболов няколко. Сред тях:

 • намаляването на ефективността на класически стръв до 0% чрез намаляване на температурата на водата под 10 градуса – рибата само бие миризмата;
 • опитва да намери “магически куршум”, купуват фалшиви фалшиви измама, загуба на пари, чувство на неудовлетвореност и нежелание да се опита ново развитие за зимния ухапване;
 • прекомерно рекламен ефект, принудени да купуват ненужни сляпо стоки в обилно количество.

Не винаги причината за неуспех е да се изберат най-неподходящите места или скорошно присъствието на други рибари. Но все още замразени, обезсърчени и са загубили вяра в зимния риболов човек се връща у дома с празни ръце, докато се чудех “Какво съм аз греша?”. ​​

Има ли смисъл да се харчат десетки хиляди на аксесоари, които не работят? Не е ли по-добре да се опита веднъж новост, че малко хора ценят? Оферта на читателя повече, за да се справят с спрей активатор зимата риба ухапване XXL. Може би тази информация ще ви бъде пътеводна светлина в света на големия улов.

Принципът на действие риба XXL

След активатора ухапване Fish XXL (коментари по-долу) се прилага за стръв или всеки друг обект, който привлича рибата, той пада в дупка. На следващо място, четири активен компонент започва своята работа. Риба, усещайки стръвта наоколо, я следва, с слон чесън и други като него да повлияят на обонятелните органи на жителите на езерото.

Най-“енергични” компоненти риба XXL придържаме към мукозните и стимулиране на нервните окончания. Сигналите от нервната система, се предават на главния орган, мозъка, и рибата престава да възприема заобикалящата ни действителност. Сега това е като тя не принадлежи на себе си.

Когато приближи по-близо до източника на стимула, рибата е по-близо до получаването в кофата за риболов улов. Между другото, за да се гарантира ефективността на активатора спрей Fish XXL, просто изчакайте 10-15 минути (макс), внимателно гледане на въдицата и влакното.

Съставът и характеристиките на компонентите риба XXL

Коментари за риба XXL говорим за факта, че това лекарство е различно от аналози, които не съдържат никакви химикали. Ефективността на активатора ухапване Fish XXL се постига чрез едновременно излагане на риболов четири компонента:

 • протеин сепия;
 • конопено семе, масло;
 • слон чесън;
 • Kaffir вар.

Тези съставки имат силно изразени, аромати. Те не са много приятни за хората, но рибата изглежда да е привлекателна. По този начин, те стимулират активността на мозъка и нервната система на подводни същества като шаран, щука, шаран, каракуда, сом, хлебарка, костур, михалица и много други. В допълнение към 4 критични компоненти, спрей риба XXL допълнена с аминокиселини и полизахариди, които риба не е достатъчно в студения сезон. Консистенцията на риба XXL много дебели, така че не е толкова лесно да се изплакнат с дюза.

Използването на активатор риба XXL H4>

Като се започне да се разбере силата на спрея е представена за читателя да се чуди: “Ако някоя риба могат да привлекат такъв инструмент”. Производителите казват: “Да”. Така че, който ще привлече Fish XXL:

мирни риби. Дори жителите на буйните води, които не са запознати с нито една от примамките и не знаят миризми аромати, ще плават от дълбините на реката до аромата на мастни киселини и ще станат си пожелах.

Чист риба. Нейното внимание е мигновен реакции към продукти, пуснати в позната среда. Риба XXL събра много положителни отзиви, тъй като активатор има тъмни нюанси, това няма да наруши хармонична атмосфера на езерото и рибата не ще забележите капана.

Хищни риби. Пайк, костур, Zander и такива представители на мира реката ще дойдат, за да се срещне с вас от самото дъно, както е представено чрез активатор работи дори на значително разстояние.

TRIGGER FISH BITE XXL

Забравете най-новите супер примамки, които се продават в магазините на нереалистични цени. Това е просто начин на мошеници да изтегли пари от джоба си, като използвате на средства с нулев ефект. От друга страна, логично е да попитам – къде е гаранцията на използването и ефективността на спрей-активатор Fish XXL? Сега трябва да се разбере предимствата на предлагания продукт.

Предимства на стръв за зимен риболов H4>

Коментари за риба XXL се потвърждават и от десетки ползи от използването на инструментите. Тя е толкова като на рибарите? Това е в продължение на няколко причини:

 • цената е доста адекватно, дори и за възрастни хора или хора с среден доход;
 • действие рибар за прилагане на спрея е сведена до минимум и отнема няколко секунди;
 • няма нужда редовно да “освежи”, причинени от състава;
 • вещества активно влияещи върху психиката и мозъчната дейност на риба не да имат вредно въздействие върху човека;
 • спести време за риболов, особено през зимата;
 • ухапване става по-активна рибар със сигурност не са замразени, но ще извадя една риба след друг;
 • има уникални свойства, така че е подходяща за топло и много студена вода, и в последната, тези свойства са подобрени;
 • се отнася за всички водни басейни (езера, реки, канали, езера и др.).

Коментари за риба XXL казват, че безспорните предимства на рибата на активатор са удобен компактен бутилка, няма нужда да се използва защитно облекло по време на полагането и възможността за пръскане на спрей, без да махате вашите зимни ръкавици.

Няма достатъчно положителни отзиви и ползи от риба XXL, за да може съмнява купувач убеден в ефективността на средствата? Е, молби консерваторите не са дейност, уважаваща себе си компания.

Инструкции за употреба, H5>

Никога преди да улови голяма риба през зимата не беше толкова лесно. Какво трябва да направя, за да се получи в резултат от използването на спрей Fish XXL:

За да налага стръв на куката (без значение, хляб, царевица, синтетични или пластмаса нещо).

поръси 2-3 пъти този спрей. Ако целта е да се привлекат хищни риби с дълбочина или да хване големия екземпляр, е допустимо да се увеличи броят на “Zilch” до 5-6.

Дайте инструментът малко престой и сухи. 2-3 минути са достатъчни.

Долна стръв в дупката.

След 3-4 на рибата да се повтаря процеса на пръскане.

Обикновено, не е тя? Такива прости действия могат да увеличат Обичайният среден рибар улов на моменти! Можете да проверите това, ако, за да видите от първа ръка как се говори за плътна спрей активатор Рибни XXL аматьори и професионалисти зимен риболов.

Real отзиви за активатор ухапване Fish XXL

Андрю, зимна треньор риболов, Уфа, Европа

Проведена с колега, един експеримент на риболов през януари заедно, аз ще взема стръв риба XXL и. Какво мислиш? Хванах половин час 4 михалица, 3 платика и костур, той в същото време – 1 михалица. Имах достатъчно от този експеримент. Така връзка с производителя и веднага наредил десет кутии с риба XXL. Ще дойде по-удобно! EM>

Юджийн, лауреат на турнир риболов, Москва, Европа

Имах късмет с жена ми, тя винаги умело се досетили от подаръците. На Нова година ми дадоха Рибен XXL, въпреки че за тези неща, аз съм скептик. Изненадата не е границата, когато мястото, където никога не е била щука (въпреки че се намират), аз го хванат! Очевидно е, че този инструмент е много ефективна. Аз препоръчвам на всички! EM>

Майкъл, 36-годишен, Кострома, Европа

Не се счита нуждае от никакви добавки към примамки, но риболова ноември и януари приключи с неуспех, и аз бях готов да опита всичко. Син помогна с реда и аз имам първия пакет от спрея Fish XXL. След следващата риболовна пътуването ми донесохте у дома си няколко килограма риба. Беше много щастлив, защото не са се върнали с техния улов. Благодарение на производителя Fish XXL. EM>

Иван, на 43 години, Чебоксари, Европа

беше страх, че може да падне за трик на измамниците, но все пак е направил поръчката. Купиха Fish XXL, спрей стръвта, изчака, падна в дупката. “Глупости” – меко казано, помислих си. Но след 10 минути имам малко луди! Мислех, че ледът под мен разпръсне! Прибрах с 13 паунда на хлебарка и crucians. Това, което е отлично! Предложи! EM>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...