Flexomed крем за фуги - истински мнения, как да го правят - съставки
Новини

Flexomed крем за фуги – истински мнения, как да го правят – съставки

“Flexomed” за фуги е един от представителите на медицинските “залъгалки”, които се продават изключително чрез сайта на една страница за една проста причина: продуктът не е сертифициран дори и като хранителни добавки, така че е забранено да се продават в аптеките и специализираните магазини. Рекламата е стандарт. Позоваване на някои “иновативни технологии”, списък на известни лекарствени растения, които не нанасят вреда, но се използват изключително в народната медицина, както

и предложение за закупуване на “специална цена”

Съставът на “Soustavitin”

Няма такова лекарство в радара (регистър на руските лекарства) или като лекарство или като хранителни добавки.

По този начин, може да се обясни само с козметични кремове.

Официална информация за състава може да се получи само от уеб сайта на дистрибутора. Посочено е, че тя съдържа “изключително натурални компоненти”:

 • колаген;
 • Прополис;
 • Arnica;
 • чесън екстракт;
 • нар екстракт;
 • див кестен.

Подборът е повече от въпрос, тъй като директно на колаген (хрущял) тъкан на ставите, на 6 компоненти на “Flexomed”, нито има специфичен ефект. Не допринася за синтеза на колаген в ставните хрущяли.

Какви са компонентите?

 • Колагенът е високо молекулно тегло протеин, който не може да проникне през кожата и се натрупват в ставните тъкани. В фармакология, това е призната като хранителни добавки;
 • Прополисът е единствената добавка регистриран като лекарство. Използваните в стоматологията и като dermatotropic средство;
 • Arnica е локално дразнещо лечебно растение се използва в козметични мехлеми и хранителни добавки;
 • див кестен е средство за народната медицина, за което се дължи на терапевтичния вазоспастични и ventonizing ефект. BUD;
 • чесън екстракт – адаптоген, е част от добавки за стимулиране на имунитет, хранителни добавки;
 • екстракт от нар е нещо от областта на готвене или шарлатани

Кратко описание ни позволява да се съди, че декларираните свойства – лечение на ставите крем “Sustavin” физически невъзможно. Тя не съдържа никакви медицина ефективен при заболявания на опорно-двигателния апарат.

Форма на издаване Flexomed

Ако се съди по снимката, публикуван на интернет страницата на дистрибутора, бутилките се произвеждат в бутилки

с дозатор с капацитет от 30 мл, бутилките са опаковани в картонена кутия. На опаковката има името на производителя:. LLC “Lebenton” – един наистина съществуващо юридическо лице със седалище в Европа, работещи в производството на хранителни добавки и козметични продукти

Фармакодинамика и фармакокинетиката

Невъзможно е да се говори за механизма на действие върху тялото на този крем, защото не са провеждани клинични проучвания. Индивидуално включени в компонентите на крем не са добавки, така че тяхното терапевтично действие е незначителен. Вероятно така в крайна сметка те действат на принципа на синергията, леко затопляне на ставата, поради дразнещото действие на арника и чесън.

показания и противопоказания

В инструкциите за употреба, производител / дистрибутор декларира Flexomed крем като средство

за защита:

 • артрит;
 • Артроза;
 • Burcita;
 • подагра;
 • Heel стимул.

съдейки по препратката към “мнението на специалист” – един Остеопат, т.е. представител на нетрадиционната медицина, който използва в методите му практика, които не притежава доказателствена основа и не са потвърдени от клинични изпитвания за ефективност .

отрицателни ефекти при пациенти, които не се наблюдават. Кремът е безвреден като вода, ако не съдържа алергени EM>

Странични ефекти Flexomed

Странични ефекти върху крема може да се случи, ако има алергия към някоя от съставките на крема, веществата, които съставляват основата или парфюм състава, парфюм аромат. Само (екстракт) съдържанието на прополиса е посочен върху опаковката – 1,5 грама на бутилка. В такъв доза не никакви странични ефекти върху тялото, както и терапевтично.

Дозиране и предозиране

На мястото на инструкциите на дистрибутора препоръчва да се прилага крема 2, след това 3 пъти на ден. (В началото на препоръките – 2 пъти, в края – 3). Колко не е уточнено. Разбира

Прилагане на 30 дни. Ако следваме логиката на използване на лекарства, обикновено се прилага 2-3 см. Препоръчително е да се прилага 6-9 грама “Flexomedа” на ден. Една опаковка трябва да бъде достатъчно за максимален срок от 5 дни.

Взаимодействие Flexomed

Съставът и концентрацията на компонентите, включени в Flexomed гела изключва възможността за взаимодействие с други лекарствени продукти, тъй като тя не съдържа активните лекарствени вещества.

аналози.

Има много аналози на BAAJs продават чрез сайтове на цяла страница, т.е. не е регистрирано по предписания начин и забранени за продажба чрез веригата на аптека. Нека не ги наричаме така, че да не се подведе читателите относно тяхната ефективност.

Следващият продукт, който е разработен на вълна от хобитата на определена категория хора, които искат да бъдат третирани с “естествени” средства. BAAA, която няма абсолютно никакъв терапевтичен ефект, но красиво рекламират, като се използва разработената измамна схема.

Това е като, че:

 1. Инструкции за използване на “Protecta”, което е включено в продукта и какъв ефект има
 2. Състав на Flexinovo BAADA в инструкциите за употреба, механизъм на действие
 3. Инструкции за употреба на Sustavit за фуги, състав на продукта, индикациите и противопоказания
 4. Механизъм на действие

  на Traumel С в инструкциите за употреба, което е част от добавката

 5. Ползи за фуги и противопоказания за използването на рецепти в кестен водка
 6. Как да направите люляк тинктура за болки в ставите, има ли положителен резултат
 7. Има доказателства, че остеон е ефективен при лечение на ставите: вярно или мито
 8. OL>?

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...