GetSize - къде да купя най-доброто, аптека, магазин, цена
Потенциалност

GetSize – къде да купя най-доброто, аптека, магазин, цена

Не всички мъже са доволни от размера на пениса му. И за да се реши този проблем, не е необходимо да се отиде под ножа на хирурга, това е достатъчно, за да използвате новия Getsize масажор за увеличаване на пениса. Комплекси, неувереност, проблемите, свързани с общуването с противоположния пол – почти всички мъже с малък пенис изпитват тези проблеми. Според производителя, устройството в комбинация със специален гел не само ще помогне за увеличаване на размера на тялото, но също така и да се повиши качеството на сексуалния живот. И да се разбере, дали, така че в действителност, трябва да

се помисли за по-подробно този комплекс.

Getsize: каква е тази техника ?

Getsize за мъжете е система за повишаване на фалоса, която включва гел и масажор. Той е създаден от германски експерти въз основа на изследвания, проведени с порно актьорите. Те са били държани в Берлин през 2017 г. Изследванията са показали, че използването на увеличения страните-специални масажни техники от 5-7 см след първото прилагане на комплекс.

Устройство засяга специфични точки, стимулиране на съдовете, което позволява да се установи кръвообращението в тъканите и увеличаване на размера на тялото. Но по-нататъшни проучвания показаха, че този комплекс предлага също:

 • увеличи продължителността на половия акт;
 • повишаване усещания по време на секс с партньор;
 • защита срещу преждевременна еякулация;
 • превенция на възпаление на простатата жлеза;
 • забавяне на процеса на стареене.

специално проектирани оребрена повърхност на устройството се извършва по такъв начин да масажира тези области на фалоса, които не могат да се масажира с ръка. Устройството създава циркулация по такъв начин, че размерът на органа започва да се увеличава след първото му прилагане. Постигане ефект се дължи на лечение на определени области на пениса, които с възрастта Тя се променя поради заседналия начин на живот. Специално гел стимулира повишена кръвообращението дори в трудно достъпни области са отговорни за размера на органа по време на монтаж.

Има мъже, които не са участвали в експеримента, но се осмелили да купуват Getsize и да тестват ефекта му върху себе си. Според тях, тя работи. Неговата употреба спомага за активен растеж на

фалоса, подобряване на усещанията по време на секс и засилване на оргазъм.

Real отзиви за Getsize доказват, че използването на устройството е проста, и ефектът е незабавно забележими. Клиничните изпитвания са показали, че използването на масажор е безопасна и прави не временно, но дълготраен резултат.

Какво включва Getsize?

Комплектът включва масаж и гела като стимулиращ ефект. В комбинация с друг, те осигуряват на активния растеж на пениса, укрепване на изграждането и подобряването на качеството на сексуалния живот.

Massager

Устройството е с малки размери и закръглена форма. На повърхността вътрешната му кръг са топки и стимулиране на кръвообращението в пениса. Във вътрешността на устройството е оборудвано със специални сензори. Тя работи на батерии.

гел

В състава на гела съдържа:

 1. Полиглюколно 400. Има затопляне и успокояващ ефект, което позволява на масажор със сигурност ще повлияе на точки, които са отговорни за размера на пениса.
 2. алантоин. Удължаване на полов акт, предотвратяване еякулация време на секс.
 3. екстракт от Aralia. Увеличава съдов тонус, стимулира ерекцията, повишава усещания по време на полов акт.
 4. Екстрактът от Tribulus. Подобрява обменните процеси в кавернозните тела, стимулира синтеза на тестостерон, повишава либидото, предотвратява стареенето на организма.
 5. Екстрахира Panaks Of The Radix. Увеличава активност, подобрява кръвообращението в кавернозните тела.
 6. масло леска. Има противовъзпалително, помага за предотвратяване на простатит и аденом.
 7. OL>

  Противопоказания за Getsize не е така. Въпреки това, преди неговото прилагане, е необходимо да посетите официалния сайт на производителя и запознаят обстойно със състава на гела. В присъствието на непоносимост към отделните компоненти, използва невъзможно. Той е изпълнен с алергични реакции.

  Инструкции за употреба, Getsize

  Ръководство за Getsize е описано подробно в пояснения. Моля, прочетете я преди да продължите. Само като

  следвате препоръките на производителя на всички, вие ще бъдете в състояние да постигне положителни резултати бързо.

  Как работи Getsize?

  Използването на този комплекс осигурява:

 • увеличението на размера на пениса от 5-7 см;
 • удължи полов акт;
 • превенция на преждевременна еякулация;
 • подобряване ерекция;
 • повишаване усещания по време на секс;
 • предотвратяване на простатит и аденом.

Аналози Getsize

На пазара се предлага много инструменти, предназначени да стимулират растежа на фалоса. Повечето от тях изглежда да е под формата на кремове, които трябва да се втрива в кожата на тялото на пениса. Въпреки това, 90% от тях:

 • даде краткотраен ефект (резултатът е видим само в момента на тяхното прилагане);
 • съдържат вредни вещества, които имат отрицателно въздействие върху цялото тяло;
 • пристрастяване, което води до проблеми с потентност в бъдеще;
 • изисква предварително консултация с лекар.

народни средства за защита, които ще се прилагат и някои мъже, са бавни и неефективни. Getsize:

 • включва масажор и гел, който стимулира точка, засилване на растежа на пениса и поддържане на постигнатите резултати за дълго време;
 • гелът се от естествени компоненти, устройството

  – алергенни материали;

 • не пристрастяване;
 • е безопасно и не изисква предварителна консултация с лекар.

Истина или не Getsize?

За да се разбере дали можете да се доверите на производителя, нашите редактори са събрали около него, попълнете следната информация:

 • Резултати от клиничните проучвания;
 • състав и свойства;
 • коментари за Getsize от купувачи и експерти.

Въз основа на тези данни, се стигна до заключението, че сложните дела. Неговото прилагане увеличава размера на фалоса и помага за предотвратяване на заболявания на пикочно-половата система, поддържане здравето на мъжете.

Експертно мнение Getsize

Николай Игоревич EM>

Getsize масажор, разработен по специална технология. Прилагането му позволява да масажирате специфични точки на пениса, за стимулиране на кръвообращението и увеличаване на растежа на тялото. В допълнение, добре определени точки от данни осигурява надеждна профилактика на заболявания на простатата, подобряване на качеството на спермата, увеличаване на чувствителността на фалоса. Най-дълготраен ефект. Подходящ за всички мъже над 18-годишна възраст.

Къде да купя Getsize

За съжаление, за да закупите този комплект в supplementstore няма да работи. Това може да стане само на официалния сайт на производителя. Приблизителната цена на масажор Getsize гел без отстъпки е ….

купи комплекс Getsize на официалния сайт.

Официален сайт

* Избягвайте съмнителни магазини! Поръчайте оригинала само на официалния сайт на производителя. Само официални представители могат правилно съветват купувача. поискване отпуск, на управителя ще се свържем с Вас и съвети по всички въпроси.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...