Новини

Night Comfort – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва

Спрей хъркане. Как може да ви помогне, за да спрете хъркането? Причини за хъркането и неговите laciniata фондове. Какво е всичко това? Спрей Night Comfort и оценката на въздействие aromaterapiia. Hype отново? Обобщение спрей хъркане. Как може да ви помогне, за да спрете хъркането?

И така, пред нас е друг лек за хъркането е изненадващо лесна за използване. В крайна сметка, те изглеждат нормални дъх спрей ароматизатор мента и мандарина. Той обещава да намали интензивността на хъркането и евентуално дори да го отстранят.

в горния ляв ъгъл на снимката можете да намерите обяснение за това как ще бъде изпълнено на целта: спрей намалява вибрациите на тъканите на мекото небце. Това достатъчно ли е, за да се премахнат хъркането? За да отговорим на този въпрос, трябва да се разбере причината за това явление.

Причини за хъркането и нейното лечение Night Comfort

По време на сън, мекото небце (мъжец) неволно релаксира и да влезе в контакт с гърлото, блокиране на въздушния поток. Налягане на мекото небце “хлопките” и вибрира, създаване на хъркането.

За да се реши този проблем, трябва да се укрепи мускулите на небцето и дихателните пътища. Също може да помогне да се отървете от излишните килограми.

Съвременната медицина предлага т.нар CPAP-терапия – механична вентилация. Също така за намаляване на размера и капацитета на небе използва лазер и криотерапия. Има и други методи: например, можете да се опитате да се използват специални устройства, импланти или се подложи на ортодонтско лечение, ако хъркането е причинено от спирането на долната челюст и език

.

Единственото нещо, което не може да се намери между различните методи на лечение е лекарствена терапия. В светлината на това спрей хъркане изглежда наистина необичайно. Как щеше да се справи с този проблем?

състава. Какво е всичко това?

  • Австралийски евкалипт. Съдейки строго от името, това растение не съществува: в Австралия нарастващите евкалиптите, но не и вида на това растение, което ще се нарича австралийски евкалипт. В медицината се използва само 3 вида евкалипт. Получени етерично масло се използва като антисептик при заболявания на белите дробове и кашлица. Като средства за хъркане, преди появата на този спрей, евкалиптово масло не се използва.
  • шафран. Има 50 вида шафран. В народната медицина, шафран е готов за лечение на почти всички проблеми с очите и пикочно-половата система, укрепване на имунната система и сърцето, успокоява нервите и премахване на кашлицата. Но дори и там, в народната медицина, не е достатъчно умен шафран за лечение на хъркането. Като такъв, той отново бе споменато само в страницата продажба на спрей.
  • Келвин. И това не е растение, но 1% разтвор на алкохол, който се екстрахира с ацетон от листата на градински чай. В действителност, това е антибиотик достъпна, който се използва за лечение на различни възпаления в областта на устата. Като средства за хъркане никой освен продавачите на спрея Келвин не се използва.

И така, всички тези компоненти, които не се препоръчват като средства за хъркане – дори и в народната медицина. А традиционната медицина, както можете да видите по-горе, не използвайте спрей за решаването на този проблем. Въпреки това, в действителност означава, че ние гледаме към традиционната медицина не принадлежи.

Спрей нощ Удобството и ефекти на ароматерапията

Ето изясняването ние откриваме по-долу информация за състава:

Ароматерапия е форма на алтернативни лекарства, в които основното въздействие върху тялото лежи върху раменете на ароматни вещества, получени от растения.

Въпреки факта, че някои аромати имат благоприятен ефект върху лицето, като цяло, тази наука се нуждае от повече научни изследвания и доказателства, за да го приемат като научно доказано. Цитирайки Wikipedia:

  • редица изследователи твърдят, че до този момент, доказателства за терапевтичните приложения на ароматерапия отсъстват и поради това може да доведе до редица странични ефекти, използването на прилагането му е под въпрос.

И това, което е още по-вълнуващо е споменат в състава на Калвин – спиртен разтвор, който дори не е етерично масло! Така че, ние предлагаме да закупите спрей, който елиминира хъркането и работи на принципа на ароматерапията. Обаче, ефикасността на ароматерапия са съмнителни.

Но дори и ако този вид на традиционната медицина е ефективен, тогава спрей обратното на “каноните” на ароматерапията: Благодарение на своя състав, в допълнение към етерични масла, е антибиотик! Какво е ароматерапия? И какво общо има всичко това с лечението на хъркането?

експертна оценка. Hype отново?

Това сериозно подкопава доверието в Minusio. За да някак убеди купувачите, че това означава, че можете да се доверите на мнението на уважаван експерт.

Тази консултация Валери Студзински. Той казва, че се пръска хъркането Night Comfort много добра. Но той казва, че едно и също нещо за MySleepGood:

И за капките от безсъние:

Всъщност Валери Студзински е измислен герой, чието изображение, заснето с Microstock.

Собствениците на тези страници могат да разберат какъв е смисълът да излезе с няколко специалисти и закупуване на снимки, ако можете да използвате един и същ експерт, да плащат за негова снимка наведнъж?

Резюме Night Comfort

Спрей Night Comfort (Night Comfort), няма да помогнат за спиране на хъркането. Ако се опитаме да разберем какво означава това, можете да намерите много опасения и противоречия. Спрей обещава да осигури ароматерапия ефекти, но в нейната структура, с изключение на етерични масла, антибиотик локално приложение.

В същото време нито един от инструментите за съставни не е доказала като лек за хъркане. Всеки лекар лечение на хъркането, за да потвърдите, че спрейовете са неефективни в борбата с този проблем.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...