Pain Relief мазилки - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

Pain Relief мазилки – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Повечето от заболявания на ставите на гръбначния стълб предизвиква забележимо болка. В търсене на облекчение за хората, живеещи в болка, дължащи се на херния, остеохондроза, артрит и други подобни заболявания, търсят начини за облекчаване на патологичното състояние. За съжаление, такива моменти стават плодородна почва за измамниците.

На фармацевтичния пазар можете да намерите много инструменти, които нямат нищо общо лекарства, нямат валидност и не са проверени. Един пример на такива средства е ZB Pain Relief кръпки билкови от китайски произход. Релефът на производителя обещания на болезнения синдром и пълно излекуване на повечето заболявания на опорно-двигателния апарат.

Активни съставки и състав Pain Relief

мазилка ZB Pain Relief се състои от две страни. Един от лепилото, при осигуряването на продукта в желаната област на гърба. Втората страна на напоена състава на смес от билки. Пластирът трябва да се носи в продължение на 72 часа. Продавачите и производителят да възложи и импрегниране на нано свойства. Според тях, активните съставки нарязани достатъчно трудно да проникнат през порите на кожата и пряко засягат фаза на апарат локомоторната, където се поставя на пластира.

В китайски ортопедична мазилката ZB Pain Relief включва билки, корени, грудки и

 • Root ginury;
 • Net Tilletia;
 • Croproperty Dudnik;
 • Drynaria;
 • Cibotium;
 • камфор Бурнаска;
 • шафран;
 • Грудки на Corydalis;
 • корен на женшен.

Всеки от тези растения има някои лечебни свойства.

На официалния сайт ZB Pain Relief занимава с продажба на мазилка в Европа, можете да намерите медицински препоръки за употреба. В действителност, всички препоръки са измамни и не е вярно. Пачът не е добавка, както е видно от производителя.

За трансдермално метод на лечение на

ортопедични мазилки ZB Pain Relief се твърди, като средство за трансдермално лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. Трансдермално е термин, означаващ въвеждането на добавката през човешката кожа. Сред трансдермални средства има добавки на местни приложения, мехлеми, кремове и др.

По искане на продавачите на пластири, трансдермално метод на лечение не е по-малък за администриране инжекции или перорални лекарства. Чрез човешкия епидермис наистина може да

проникне различни вещества.

обаче, пълното лечение с използването на такива средства, особено в случай на сериозни заболявания, не е възможно.

На сайтовете на продавачи и производители на кръпките можете да намерите отзиви за ZB Pain Relief от лекари. Трябва да се разбере, че присъствието на същите становища е маркетингова техника и няма нищо общо с валидно медицинско мнение по отношение на пластира.

показания за Pain Relief

удрях за положителните отзиви за мазилка ZB Pain Relief, доверявайки купувачи са сериозно мисли за закупуване на такива инструменти. Друг избута за закупуването на фактор е, че петна се изпълняват в аптеки. Както бе споменато по-горе, използването на този инструмент няма да навреди. За да използвате пластирите не са задължителни,

но се надяваме на забележим резултат не трябва. Пластирите се препоръчва за:

 • увреждане на целостта на костите (фрактури, изкълчвания и др.);
 • Заболявания на крака – мазоли, петата шпори, изтръпване,;
 • артрит, периартрити, ишиас;
 • Остеохондроза, херния;
 • болки в мускулите и ставите;
 • болка, причинена от meteozavisimosti;
 • И СОД.

Както се вижда от списъка на пластира е показано в повечето физически болести на костите, ставите, мускулите и кожата дори

Списъкът на указания варира от различни продавачи.

Преди да решите да си купите лейкопласт, се препоръчва да се четат тези коментари за измама ZB Pain Relief, а не, че този инструмент не помага дори и облекчаване на болката.

За производителя на петна Pain Relief

в Европа са били доставени от Китай, от Xi’an Китай Билки Tech. Част от марката включва няколко фармацевтични компании. Половината от персонала с медицинско образование. В групата от фирми има сертификати за качество на продуктите на ISO9001: 2000 и ISO13485. Ортопедични мазилки не са единствените

работи.

Качеството на съответства на лепенки с обявената състав ZB Pain Relief, измама е въздействието на инструментите на човешкото тяло. Природни билки работи добре, ако тялото се нуждае от подкрепа, да повлияе на имунната система и общото състояние. Въпреки това, постиженията на съвременната фармакология и химия позволяват да се получи обезщетение за печалба от лечебните растения, за сметка на необходимите елементи. Използването на добавки, лицето получава доза от необходимите вещества в достатъчно количество. В естествени растения такива вещества съдържа много по-малко концентрация е достатъчна за визуален ефект.

Претендираните характеристики Pain Relief

Ако не се обърне внимание на истинските мнения на ортопедични мазилки ZB Pain Relief, обещания за продавачите на този продукт е наистина завладяващ. Предполага се, че пластирите имат следните предимства:

 1. естествеността на продукта. Страхът от химични вещества, наложени на потребителя чрез масмедиите, е по-лесно да продават необслужвани средства от “естествени” суровини. Стойността на тези стоки, като правило, е незаконно надценява.
 2. Обща лечение на много заболявания. За съжаление, човечеството не е измислил лек за всички болести. В изявление относно ефективността на инструментите, които не са на добавката (както е видно от производителя), трябва да бъдат предупредени.
 3. сигурност. Всъщност прилагането на пластира да бъде

  безопасно в повечето случаи, защото съставките са само билки. Въпреки това, няма гаранция, че лицето не е алергично към някоя от билки. Прилагането на мазилката без адекватна медицинска помощ, ще доведе до влошаване на състоянието на човека, на развитието на болестта. За да закупите лейкопласт само в допълнение към лечението, предписано от Вашия лекар.

 4. без странични ефекти. Производителят и продавачите прегръщат малко странични ефекти. За разлика са лекарства инжекция и орални добавки. Трябва да се разбере, че липсата на странични ефекти не е доказателство за ефикасността на лекарства за лечение на заболявания.
 5. Симптомите на отнемане и на причините на заболяването. Обещавам, че системно прилагане на пластира не само ще облекчи болката, но лекува тялото като цяло. Това твърдение, както и предишните, не се поддържа от всички клинични изпитвания или действителни случаи на пациенти, използващи лечебни китайски кръпка.
 6. OL>

  Смята се, че пълното лечение е необходимо курс от 30 кръпки. Съответно цената на пълния курс е 3 или повече хиляди. тази сума е малка, ако продуктът ще доведе резултата. Въпреки това, парите просто ще изчезне без никакъв ефект.

  Мнението на лекарите Pain Relief

  На уебсайтовете за продажба на ортопедични продукти на китайците, често се нарича лекарите, които твърди, че са препоръчани петна. В действителност, медицинските становищата на ортопедични мазилка ZB Pain Relief, са фалшиви. А по-скоро поразителен пример настъпили с д-р С. Bubnovsky. Това е известен специалист в Европа по заболявания на ставите. Един от обектите е било предложено интервю, в което лекарят е оставил хвалебствени коментари и препоръки за използването на ортопедични превръзка. В интервюто заяви, че д-р Bubnovsky открити китайски пластири, като по-ефективен и лесен начин за лечение на ставите, отколкото физически упражнения терапия и рехабилитация.

  Впоследствие, на официалния сайт на доктора се появи с предупреждение. Bubnovsky предупреди своите пациенти на потенциалните купувачи на пластира на измамни действия на администрацията на уебсайта на търговеца. Няма такъв интервю лекарят даде и препоръчва пластира. Продавачите, опитвайки се да убеди хората със заболявания на опорно-двигателния апарат, той не спират измама. На своите уебсайтове, измамници споменават имена на известни професори по медицина и лекари, както и държавни органи на Европа и Украйна.

  Сред знаменитостите на медицинския свят, за да се дискредитира препоръка на ортопедични мазилката имаше личности като:

 • Kashpirovsky А. М;.
 • Dikul VI;
 • Shubin D. N. (лекар);
 • Liao Chan (професор на медицинския университет в Пекин);
 • професор на лекарство Goryachev, S. M.

В “капачката” на някои сайтове е украсена с надписи за участието му в продажба и препоръки от Здраве министерствата на Европа и Украйна. Някои продавачи са кредитирани с невярна информация за клинично изпитване на пластира от Министерството на здравеопазването. По отношение на всички изброени действия можем ясно да се разбере задачата на продавача да изпълни колкото се може повече петна. Потенциалният купувач е изложен на всички налични средства за информация налягане. Въпреки това, за да разкрие измама за Pain Relief ZB е възможно за ревюта, форуми и настоящото становище на лекари.

Какво друго трябва да знаете, Pain Relief

китайската медицина е популярен в Европа. Това до голяма степен се дължи на недостатъчно медицинска помощ в страната. Хората, особено извън столичните райони често нямат достъп до професионална лекарска намеса. В началото на статията се споменава, че заболявания на ставите, свързани с болка и невъзможност да водят пълноценен живот. Подвижността на ставите в патологична зона се намалява.

Много заболявания провокират невъзможността да ходи без силна болка, което води до парализа.

Не е изненадващо, че купувачът EUROPEN в тази ситуация става все по-наивен, отколкото. С помощта на измислени становищата на ортопедични мазилка ZB Pain Relief, безскрупулни продавачи буквално в осребряване на някой друг болка.

Хората са постоянно подчерта, поради болка и нарушена функциониране на ставите, готови да вярвам в чудеса, лепенки и други добавки съмнителни действия.

да се поддават на агресивна реклама или не. – изборът на всички

За прословутите лепенки трябва да разберат няколко неща:

 1. Ако се опитате кръпка всичко, което искате, можете да го поръчате на известния сайт на китайски стоки на Aliexpress. Има ортопедични петна са 2 – 3 пъти по-евтини от “официални” Europen дилъри. Последният гарантира, че продуктите на китайски фалшификат на сайта. Можете да проверите това чрез сравняване на съставите на импрегниране на лепила от Китай и от местните продавачи.
 2. Ортопедичната превръзката не е толкова уникален, тъй като се опитвам да кажа. Има мехлемите и кремовете с подобно, клинично доказано действие. Някои от тези добавки локално приложение, препоръчани от педиатри. Този мехлеми като Fastum гел, Finalgon, Atrovent т.н. Тези мазила имат затопляне и аналгетичен ефект, но може да елиминират ставни заболявания, като лейкопласт.
 3. Някои от продавачите можете да се срещнете вида на сертификати за качество на китайските петна. Ако внимателно прочетете тази документация, ще забележите, че това е документи, потвърждаващи разрешение за внос на стоки в страните от ОНД, както и разрешение да ги търгуват. Тези документи не са сертификати за качество и не се потвърждават клиничната валидността на кръпки.
 4. OL>

  В интернет можете да намерите стотици отрицателни отзиви за ортопедични мазилки ZB Pain Relief

  В повечето случаи, недоволството на клиентите не само, причинени от несъответствие ефект на пластира е посочено, но силна липса на резултат. На уебсайтовете за продажба на ортопедични ето, тези прегледи не могат да бъдат намерени. Вероятно всеки недоволни коментари са отстранени. Пачът определено няма да ви помогне да се справят с тежки заболяване на ставите. За правилното лечение, е необходимо да се консултирате със специалист педикюристи.

  отзива Pain Relief

  Лера, на 32 години “се дължи на заседналия начин на живот, аз започнах да изпитват болка в лумбалната област Реклама мазилка ZB Pain Relief изглеждаше много убедителни, резултатът беше обещано в рамките на 3 приложения купили.. 5 броя и залепени в съответствие с инструкциите. нито отрицателен, нито положителен ефект забелязах. по-късно разбрах, че на пластира може да не е панацея, в края на краищата, това е просто един лейкопласт. “

  Тимур, на 28 години “Моята работа включва силна физическа активност. Имаше малка бучка в гърлото ми, лекарят диагностицира болки в кръста, лекувани. В допълнение към мехлема Купих в supplementstore мазилка ZB Pain Relief, това е много препоръчително фармацевта резултатът -. при използване на предписаните мазила, всичко е добре, когато лепилото тази кръпка, главоболие, шията болки Той не оказва никакво влияние, и фармацевти, се оказва,.. вярвам, че е възможно не винаги. “

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...