Новини

Peruvian Maca – мнения, коментари, цена,

В нашата технологична възраст на фона на екологичната влошаване, увеличаване на броя на хората прибягват до използване на храни, естествени добавки (хранителни добавки), за да се премахнат негативните последици от въздействие върху организма на околната среда. Те се използват като лек или профилактично средство. Коренът на мака е един от най-добрите и надеждни средства за възстановяване на потентността на тялото и увеличаване, повишаване на мъжката сексуална енергия. Перуанска мака, какво е то: измама или панацея? Да видим!

Какво е перуански Maca

перуанска мака (мака) – растение от семейството на зелето, отглеждани в планините на Андите на височина от около 3000 метра над морското равнище. Вторият му име – мака. За това семейство принадлежат, например, прословутия зеле и репички, които са широко използвани в нас храна. Коренът на перуански мак и е във формата на жълт и черен репичка. Тя се използва и като храна за хора и животни в продължение на хилядолетия. Но, когато се опитват да растат в други области и по други почви не представляват лекарствени ядливи коренища.

древните инки са започнали да отглеждат тази култура преди повече от две хиляди години. След това той обърна внимание на лечебните свойства на мака. Първо предизвиква интерес, ефектът от това растение върху животни. Те показват повишена активност, често заплодени. Повишена плодородието, тяхното потомство са били по-изгодно от други лица. В суровите условия на висока надморска височина е важен фактор. Ето защо, хората започнаха да се проследи ефектът от това растение върху тялото си. Намалено умора, повишена производителност при мъжете и жените. Особено положителен ефект се наблюдава на мъжката плодовитост. Следователно, перуански мака се нарича също “злато на инките”.

Обикновено химия перуански Maca

Хранителната стойност на мака корен е много голяма, тъй като включва всичко необходимо за компонентите на човешкото тяло: около 60% въглехидрати, от които около 9% фибри; 10% протеин; около 2% липид, основната част под формата на ненаситени мастни киселини; комплекс от минерали и микроелементи.

мака корен е богата на хранителни вещества

 • Растителен белтък. Лесно се абсорбира от тялото е да се изгради мускулна маса поради съдържанието на аминокиселината хистидин. Простагландините са включени в синтеза на половите хормони, повишава либидото и репродуктивните органи.
 • Кристална целулоза. Почиства кръвоносните съдове, намалява нивото на холестерола в кръвта. Целулоза премахва вредни вещества и токсини от тялото, което увеличава защита.
 • въглехидрати. Малтоза, малтодекстрин осигури енергия, насърчаване на пълна абсорбция на сложни протеини, подобряване на храносмилателния процес.
 • мастни аминокиселини. Предотврати образуването на атеросклеротични плаки в кръвоносните съдове, намаляване на вискозитета на кръвта.
 • цинк. Участва в производството на мъжки полови хормони, повишава либидото, повишава сексуалната активност.
 • селен. Мощен естествен антиоксидант. Подобрява имунната система, участва в синтеза на червени кръвни клетки. Поддържа сексуална активност.

Какво е ефектът перуански Maca

перуанска мака (мака) не е за нищо, наречена “перуански женшен”. В много ефекти, те са много сходни:

 • засилва имунната система. Укрепва жизнеността на тялото, предотвратява настинки и вирусни инфекции.
 • Предотвратяване на инсулти и инфаркти. Намаляване на риска от други сърдечно-съдови заболявания. Подобряване на кръвообращението чрез прочистване на кръвоносните съдове.
 • Намалява риска от солни депозити в опорно-двигателния апарат, укрепва ставите, улеснява тяхната мобилност.
 • Засилване на мозъчната дейност. Подобрява ефективността, подобрява паметта, помага концентрация.
 • загуба

 • тегло. Засилва процесите на асимилация на различни хранителни вещества, предотвратяване натрупването им под формата на мастни натрупвания. Скорости на Общото метаболизъм.
 • Предотвратяването на рак. Като източник на антиоксиданти предотвратява образуването и размножаването на раковите клетки.

Лекарството има много полезни свойства

Когато много мощни възстановителни ефекти предимно уникален ефект Мака има върху сексуалните функции на организма, неговата сексуална активност и способност да се размножават. Перуанска мака за мъже е мощен естествен афродизиак, и стимулира устойчивото увеличение на либидото, либидото. Удължава продължителността на половия акт, увеличава пениса ерекция няколко пъти. Положителен ефект върху сперматогенезата, повишава активността на сперматозоидите. Перуанска мака от жените е не само източник на сексуална възбуда и желание, но също така и надежден лек за болезнени нежеланите симптоми на ПМС и менопаузата.

Дозираните форми и метод за използване перуански Maca

перуански Maca е наличен в различни форми: сух прах, парчета естествена корен, таблетки, капсули, екстракти. Произвежда се в чиста форма или в комбинация с други лечебни растения. Следователно, характеристиките на приложението. екстракт Сминдух и перуански мак в капсули трябва да се използват два пъти капсула на ден 1. екстракт Maca в една и съща лекарствена форма може да се консумира два пъти дневно по 2 капсули. Maca прах се прилага в количество от 5 до 20 г на купа на течност. Той се разтваря в топла вода или смесен с напитки. Като превенция на заболявания и нарушения, просто минималната доза веднъж дневно. Като един средство за повишаване на количество мощност може да се повиши до 10-12 грама директно преди полов акт за 15-20 минути. Когато цялостен дългосрочно лечение. – едно приложение в границите от 10гр през месеца

Препаратите с екстракт от мак са на разположение в различни форми

В случай на тежки нарушения, количеството се довежда до 20 грама на всеки 6 дни е дневната почивка. Ако е необходимо, комплексът може да се повтаря до три пъти с месечни интервали. Суровият корен прах или перуански перуански парчета мака, ако се желае, да се добавят директно към храната. Внимателно прочетете инструкциите за употреба на перуанските маковете, не трябва да бъде счупен. Ако сте объркани от дозата, не съм сигурен как да се перуанска мака, най-добре е да се започне с минимална единична доза.

Кой трябва да се прилага перуанска мака

Maca прах може да се използва като профилактично за предотвратяване на развитието на целия комплекс на нарушения в различните органи и системи на човешкото тяло. Когато умора, сънливост, апатия, стресови разстройства, е средство за защита, без съмнение, ще ви помогне. Черната лента в живота ви ще завърши с появата на нови сили. И това не е свръх, но в реалност.

Спортистите, които работят за изграждането на мускулите вече е бил достатъчно оценени резултат на редовния прием на този естествен прах. Особено полезно използването на перуански перуански Maca с намаляване на сексуалното желание, причинени от двете външни и вътрешни физиологични и психологични фактори. Тя не само ще помогне за отстраняване на слабостите и инерцията, но също така да укрепи доверието в своите способности, ще попречи на страха от неправилно запалване при мъжете.

Ако имате възпалителни заболявания на пикочо-половата система, проблеми с оплождането, положителен ефект от потреблението на Мака няма да ви кара да чакате.

Лекарството трябва да се прилага в съответствие с инструкциите

Противопоказания и предупреждава перуански Maca

Лекарството няма значителни противопоказания, с изключение на индивидуална непоносимост на неговите компоненти. В този случай, трябва да се намали дозата или дори спрели приема за премахване на нежелани ефекти. В остра тежка хипертония трябва да приеме инструмента, като се започне с малки дози, както и да се консултирате с вашия лекар. Не е желателно да се използва перуанска мака от бременни жени и кърмачки. Не трябва да приемате лекарството на лица под 18-годишна възраст и се обърна на 75-годишен етап.

Когато като перуански макове трябва да се помни, че го разредете прах трябва само топла вода или напитка. Топла вода разрушава структурата на полезни компоненти и инструментът губи лечебните си свойства. Това трябва да се има предвид, когато се добави корен при готвене. Не трябва да пиете кафе или други енергийни повишаване напитки. Добре дошли Bud не е противопоказан при алкохол и мазни храни, но това значително намалява поглъщателна способност на неговите компоненти и забавя въздействието.

Къде да купя и мнение за Mac

перуанска мака се продава в аптеките на големите градове, но цената му може да има няколко по-висока от Интернет. Поради това е по-рационално да закупи продукта на интернет страниците на специализираните интернет магазини. Колко е уникален? Зависи от формата на освобождаване и на производителя.

Трябва да се внимава за лечение на закупуването на тези средства, ако те се предлагат на много по-ниска цена, тъй като тя може лесно да се превърне в жертва на безскрупулни продавачи. Само измамени купувачи са регистрирани оплаквания или неудовлетворение от покупката. Въпреки, че ползите и вредите от закупуване на цветен бебешка храна е много спорен. За съжаление парите и нереалистични очаквания. становища по перуански Мака за социологически проучвания, е в пряка зависимост от мястото и начина на покупка.

Лекарството може да бъде закупен на интернет страницата на производителя

Как да изберем да не падне за измамата? Цена перуански перуанска мака поради своята уникалност, особеностите на неговия растеж и чудотворната сила. Действителните становища, мнения за инструмента определят правилната техника, индивидуалните особености, степента на пренебрегване на проблема във всеки отделен случай. Перуанска мака – това, което е наистина развод или истината? След отнема това лекарство закупени в аптека или на уебсайта на производителя, ще имате никакво съмнение ефикасността му. опити на лекарите за перуански мака е изключително положителни, по-специално като средство за подобряване на мъжката потентност. За жените ефект добавки облекчава и премахва много здравословни проблеми, както е видно от много възторжени становищата на “слабия пол”.

Като уникален продукт перуански макове във всичките му форми, ще забравите не само за своите сексуални проблеми, но и до голяма степен ще се засили тялото си. В качеството си на неуморим любовник и темпераментен партньор ще се превърне в ежедневна реалност. Съжалението и измама, няма да можете да получите, защото ще се засили тялото си и ще попречи на много заболявания.

опити

 1. Не много вяра в тези реклами, но прочетох толкова много за инките, техният начин на живот и способности, реших да опитам. Резултатът надмина очакванията значително. И тъй като един човек е издръжливост, както и на цялостното здраве върне към нормалното.
 2. Като спортист, а не само хардуер, за да се конкурират, но всички видове хранителни добавки за увеличаване на масата поемане на мускулите. По съвет на приятели реших да опитам този инструмент и е много доволен, защото не само на мускулите да растат, но издръжливостта е увеличил значително.
 3. В очакване на кулминацията, се чудя какво мога да купя, за да не хормонален, но за да се улесни процесът на приспособяване на организма поток. Спряхме на този наркотик, като му естественост. Стана по-спокоен, взе приливи и отливи, повишена ефективност. Дори се появи сексуално желание.
 4. OL>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...