ProSlim Active - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

ProSlim Active – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Комбинация добавка ProSlim Active съдържа комплекс от вещества, което позволява ефективно работа върху причините за наднорменото тегло. Противно на продавачите на твърденията на ProSlim Active не е само мазнини горелка, а по-скоро на безопасно съоръжение, може да стимулира обменните процеси, подобряват мускулния тонус и в крайна сметка допринася за загуба на тегло.

Инструкции за употреба на пожар инструменти Fit

Добавката се използва за 30-35 капки. разреден в 200 мл вода, докато гладка (за тази цел трябва да изчакате 1-2 минути). Поради факта, че съставът капки ProSlim Active съдържат вещества, които намаляват апетита, тя трябва да

се приложи 15 минути преди хранене, 1-2 пъти

на ден.

Съставът на мазнини горелка

L-карнитин

левокарнитин В добавка. Интензитет ефекти върху метаболитните процеси в края на тялото на б витамини. Противно на общоприетото схващане, L-карнитин не е мазнини горелка. С достатъчно съдържание в тялото, осигурява превръщането на мастните клетки в мастни киселини за по-нататъшното им транспортиране и изхвърляне на тъкани. Допринася значително за увеличаване на метаболизма на мазнините. Намалява чувствителността на организма към кардио, интензивна аеробни и анаеробни упражнения, поради:

 • увеличаване на синтеза на АТФ, който помага за укрепване на сърдечно-съдовата система;
 • намаляване на концентрацията на млечна киселина в тъканите;
 • скъси периода на възстановяване след значителна физическа активност;
 • за да се намали чувствителността на тъканите на недостиг на кислород;
 • ускоряване на протеиновия метаболизъм, който помага за укрепване на мускулите.

комбинираното използване на L-карнитин с CoQ10 потенциране действието на друг, оказва положителен ефект не само за упражнение толерантност, но също така и на психо-физиологичното състояние.

Коензим Q10

Поддържа енергийния метаболизъм, главно в сърдечния мускул, подобрява съдов тонус, намалява умората. В комбинация с други витамини и аминокиселини, има силно антиоксидантно действие, което допринася за подобряване на кръвообращението, благодарение на стимулиране на регенераторните процеси в епителен слой на съдовата стена.

Cactus екстракт

Се нарича Hoodia Gordonii. Поради съдържанието на Р57 веществото, има депресиращо влияние върху апетита. Когато се прилага в допълнение към намаляване на апетита, екстракт има:

 • хипогликемичен ефект;

 • gipolipidemicheskoe действие (главно, намалява липопротеините с ниска плътност (LDL))

Въпреки широко приложение, наличието или отсъствието на странични ефекти не е установена. Но поради високата токсичност на първоначалното вещество, се приема, че делът на токсични вещества в екстракта е все още присъства.

Guarana екстракт

Широко известен като тоник, стимулант и антиоксидант. съдържа в състава си:

 • кофеин (концентрация в гуарана 2 пъти по-високо от съдържанието на кафе на зърна);
 • теофилин;
 • б витамини;
 • витамин А;
 • витамин Е;
 • флавоноиди

Директен ефект върху намаляване на телесно тегло гуарана не трябва, но в комбинация с други добавки (например ефедрин) намалява апетита,

има положителен ефект върху метаболизма, позволява без стрес за организма да издържи липса на консумация на калории , в случай на диети. Комбинацията от използването на гуарана и повишена физическа активност, има стимулиращ ефект върху централната нервна система, повишава прага на издръжливост.

Синефринът

се съдържа в корите на цитрусови плодове. Структурата и действието, подобен на ефедрин, но не разполага присъщите странични ефекти последно. засилва ефекта на физическата активност, ускоряване на транспорта на мастни киселини от мастните клетки, като по този начин допринасят за бързото възстановяване на мазнини. В комбинация с кофеин подобрява antilipidemics ефект няколко пъти. Synephrine има върху тялото следното:

 • стимулира усвояването на мастните клетки;
 • увеличава телесната температура;
 • намалява апетита;
 • повишава активността.

Странични ефекти ProSlim Active

Въпреки безопасността на добавка, доказано сигурността на само две от неговите компоненти:

 • L-карнитин;
 • Коензим Q10.

Комбинираното използване на екстракт от гуарана и естествено може да има редица странични ефекти поради стимулиране на централната нервна

система:

 • хипертония;
 • мигрена;
 • сърцебиене;
 • храносмилане

Противопоказания ProSlim Active

Добавката е противопоказано ProSlim Active:

 • , ако са имали алергични реакции към всички компоненти на препарата;
 • деца под 14-годишна възраст;
 • по време на бременност и кърмене

Колко струва и къде да си купя капки за отслабване ProSlim Active (+ цени)

За да купите добавка, можете да го поръчате на официалната интернет страница ProSlim Active. Аптеки капки за отслабване ProSlim Active да си купя е малко вероятно да успее. Цената, днес, е около 1000 рубли за 100 мл.

Както знаете, когато се опитвате да отслабнете, на първо място, тялото използва гликоген резервати в тъканите, белтъците и само в последния завой на потреблението на мастните депа отиват. Тази схема е свързана с повишен разход на енергия в превръщането на мастните клетки в мастна киселина. Капки за отслабване ProSlim Active е в състояние да се възстанови метаболизъм за бързо изхвърляне на мастните депа, предоставяйки паралелно инхибиращ ефект върху центъра на апетита. Най-голям ефект се постига, когато комбинацията от добавката ProSlim Active с аеробно или анаеробно физическо натоварване.

положителна и отрицателна обратна

връзка на капките за отслабване ProSlim Active

За бърза загуба на тегло с капки ProSlim Active е да допълни вашия ден на тренировка. Видео isminimal за мързеливи, която ще помогне за отстраняване на излишната killograma:

Ирина Beresneviciute портал Clever-Lady.Gigandet на медицинските науки, старши изследовател на красота институт Волга – център на козметологията и пластична хирургия на региона Самара, красота consultantIrina Beresneva наскоро публикува (виж всички)

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...