Красота

Ravestin – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Modern човечеството все повече се сблъсква с проблема на нарушен липиден метаболизъм. Основният критерий показва развитието на болестта е високо ниво на холестерола в кръвния серум. Значително и трайно излишък на това вещество води до сериозни здравословни проблеми.

Висок холестерол значително увеличава риска от атеросклероза, което причинява проблеми със сърцето и кръвоносните съдове.

Днес фармацевтичната наука е разработила много лекарства, които могат да намалят холестерола в кръвта. Една такава мярка е Ravestin. Според производителя, това е много ефективно средство за защита на холестерола. По-долу са инструкциите за употреба на Ravestin. Също така се опитват да разберат достоверността на описанието на добавката (обратна връзка на реалността и научни постижения).

Ravestin – какво е този продукт

Според описанието на производителя на TPS, OOO, който се намира в Москва, Ravestin холестерол е продукт, състоящ се от nRavestinraw материали, които не съдържат изкуствени съставки. Активното действие на средствата се отнася до хепатоцитите (Blackдробните клетки), подобряване на функцията на което води до намаляване на нивото на холестерола в кръвта. Производителят твърди, че благодарение на активното влияние върху обмяната на веществата, Ravestin осигурява безопасно отслабване. В допълнение към посочените по-горе предимства, на официалния сайт заяви, такива лечебни ефекти на добавката:

  • има angioprotective действие (предпазва кръвоносните съдове);
  • подобрява функцията на кръвотворни органи;
  • помага очисти съдово легло от холестерол депозити;
  • предотвратява увеличаването на нивата на LDL вредни;
  • осигурява нормализиране на метаболитни процеси на клетъчно и тъканно ниво;
  • подобрява работа на храносмилателната система.

Тази добавка се произвежда в капсули, черупката на което се разтваря в стомаха под действието на храносмилателни сокове. Всяка таблетка съдържа 500 мг Ravestin на активни вещества. Според продуцентска компания, използването на добавката не изисква консултация и може да бъде направено без лекарско предписание.

В добавка Ravestin

Описанието представени на официалния сайт на добавката съобщава, че Ravestin е nRavestiningredient, активните съставки, които бързо и ефективно да работят при по-високи нива на холестерол в кръвния серум.

Активните вещества на Ravestin подпомагат разграждането на холестерол молекули, тяхното свързване и бързо отделяне от тялото.

компоненти на Ravestin:

  • суши коренище на гулия;
  • раздробената влакно от кората на акация Сенегал;
  • чесън екстракт;
  • екстракт от цветовете на детелина и див чесън.

Корените на гулия съдържат естествени биологично активното вещество е инсулин, което е ефективно за намаляване на холестерола, има детоксикация ефект върху тялото. В допълнение, nRavestininsulin понижава нивото на кръвната глюкоза. Оптични акация кора съдържа вещество fibergum, който изпълнява ролята на “четка”. Fibergum допринася за ефективно почистване на стените на васкулатурата от натрупване на мазнини.

В допълнение към nRavestincomponents в състава на Ravestin заяви пробиотици , който причинява неговото положително въздействие върху функционирането на храносмилателната система. Всички активни компоненти на Ravestin доведени до състояние на фин прах, който е включен в желатинова капсула.

Инструкции за употреба на Ravestin

Според инструкциите на прилагането на Ravestin, дневната доза е индивидуална за всеки клиничен случай. Обикновено тя зависи от възрастта и телесното тегло на пациента, концентрацията на излишния холестерол в кръвта. За ефективна борба с проблема с висок холестерол производителя препоръчва като една или две капсули на ден, за предпочитане едновременно с консумацията на храна. След като Ravestin трябва да се пие чаша вода или сок.

Според официалния сайт, Ravestin започва да действа незабавно след разтваряне на капсулата и да освободи активните вещества в лумена на храносмилателния тракт. От там, добавката се абсорбира бързо в кръвния поток и започва работата си: активира процесите на смилане на храната и усвояване на хранителните вещества, инхибира абсорбцията на мазнини, включително холестерол

.

Ravestin има кумулативен (с натрупване) ефект при 6-7 дни производителят обещава нормализиране на холестерола в кръвта, намаляване на телесната маса, подобряване на общото състояние на пациентите. Лечение Atenolol е 30 дни, след кратка почивка, можете да възобновите рецепция.

Противопоказания Ravestin

Въпреки nRavestincomposition, Ravestin има редица противопоказания, че не е желателно да рецепция. Това лекарство е противопоказано при всеки месец от бременността на бебето, за nRavestinway за хранене на бебетата, а също и при висока чувствителност на пациента към някоя от съставките на Ravestin.

Други противопоказания производителят не уточняват, но тя не е в състояние надеждно да свидетелстват за това, което те са изчезнали!

Клинични изследвания на ефективността на Ravestin

Много от пациентите, страдащи от нарушена липиден метаболизъм, допълват Ravestin значителен интерес. Това не е изненадващо, тъй като производителят декларира своята изцяло nRavestincomposition, висока ефективност, минимални странични ефекти, без да се консултира прилагане на лекуващия лекар. Преди да вземе Ravestin за намаляване на нивата на холестерола, трябва да се определи дали тя е ефективна и безопасна за организма.

Официалният сайт казва, че добавката е преминал клинични проучвания, които са били инициирани от изследователския институт за терапия през 2014 г. Но на интернет страницата на института (iimed.ru) като цяло не съществува информация за Ravestin и всички клинични проучвания свързана с тази добавка.

Липсата на документирани данни за клинични проучвания на Ravestin и нейната ефективност, се предполага, че е Ravestin “развод”. Ето защо, преди да закупите продукта и започнете да приемате, че е добре да си помисля.

Вижте също:? Халдол – двойно въздействие върху холестерола или измама

опити за лекари и пациенти Ravestin

Интернет е пълен с много противоречиви мнения за добавката Ravestin за понижаване на холестерола. Повечето пациенти пишат светещи коментари за ефектите на “магия” медицина. Основната причина за предпочитанията сред средствата за понижаване на холестерола, дадено на Ravestin е неговата nRavestincomposition, който казва, че фирмата, която произвежда добавката. Също така потребителите са изкушени от възможността за самостоятелно – защото няма нужда да губите време да посетите лекар. Лекарствата могат да си купувате по интернет, но аптеките никога няма да го намерят. Цена Ravestin не е толкова ниска, но потенциални клиенти нямат нищо против този факт. Пациенти, които са били лекувани с атенолол твърдят, за неговата ефективност в борбата срещу висок холестерол, на базата на субективните си чувства.

Но лекарите напускат около Ravestin много съмнителни мнения. Анализ на информацията, предоставена от официалния сайт, медицинските експерти заключават, че производителят има много ограничен разбиране на холестерола и информира потребителите за данните, които са в разрез с медицинската наука. Експерти казват, че някои пациенти сами по себе си на тази добавка. След курса на прием на тестове Ravestin холестерола остава същата или леко променен, за да намаляват. Затова лекарите са склонни да обяснят подобряване на здравето на пациентите, приемащи Ravestin плацебо ефект .

Много интересен преглед може да се види на интернет страницата на Ravestin от кандидата на медицинските науки, Catilinae Светлана anatolevny:

Но ако търсите по името на този “експерт”, ще видим нейните становища на други “ефективни” добавки, а дори и Светлана променя вида си от становище на мнение:

Google себе си и да го проверите. Тези факти (фалшиви становища, липсата на информация от клинични проучвания, обещание за бърз ефект), трябва да ви накара да мислите, преди да закупят добавката Ravestin. Не ви препоръчваме да го вземе. Но решението е Ваше!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...