Новини

Silane Guard – течност стъкло, цена, купуват сега, къде да се купуват, коментари

За някой, колата е необходимо средство за транспорт, а други частни транспортни действа като визитна картичка. По принцип, който се придържа към повечето бизнесмени, за които изображението играе важна роля в тяхната дейност. Във всеки случай, внимателен собственик винаги гарантира, че неговата “бебе” изглежда толкова добре, колкото е възможно, това, което може да насърчи течната Силан стъклото Пази недвижими обратна връзка, която е едновременно положителни и отрицателни.

Какво представлява този инструмент и защо е много противоречиви мнения? Това е нов инструмент, предназначен да подобри значително външния вид на абсолютно всеки автомобил. Класически гланцове в това отношение, постепенно напускат в миналото, защото много шофьори се нуждаят от висококачествен и ефективен продукт.

Фирма Уилсън Силан Guard

Радиаторите са специалисти Willson се вземат продукта Стъкло охрана, че те са значително подобрени. И благодарение на стопеното стъкло, компанията успя да пробие в световния пазар. Не е преувеличено да се каже, че марката Уилсън допринесе за стартирането на нова специализирана предпазни средства за автомобилна боя. Резултатите след прилагане на продукта не е да чакаме дълго. Както бе отбелязано, недвижими мнения на течно стъкло Силан охрана, колата всъщност става светло и богато сянка.

Компанията произвежда козметика за автомобили за дълъг от 50 години. По време на този период от време, фирмата е създала свой офис в такива градове като:

 • Осака;
 • Нагоя;
 • Fukuoka;
 • Sapporo.

Също Хигашимураяма (предградие на Токио) е централата на компанията. В допълнение към течност освобождаването на стъклени специалисти и други козметични продукти, за да се грижи за вашия автомобил: шампоани, почистващи препарати, средства за възстановяване на боята, в вкусове и т.н. днес, компанията Уилсън заслужено заема водеща позиция на световния пазар на козметика

Поддръжници Силан Guard

Тези собственици на автомобили, които вече са успели да се опита нещо ново на нашия собствен опит в отличен резултат. Ако се съди по реални мнения, течно стъкло Силан Guard позволява на колата да се трансформира, и от външния блясък на неговия вече почти не се различава от тези на моделите, които виждаме в много изложбени зали. В сравнение с класическата полиране, разликата е повече от осезаемо. На първо място, разликата е в перфектно гладка повърхност и дълъг експлоатационен живот.

За повечето потребители най-важните критерии са:

 • качество;
 • сигурност;
 • разходи.

Нов продукт отговаря на тези и много други изисквания на съвременния автомобилен пазар. Освен това, както е отбелязано от някои клиенти, продуктът има постоянен козметичен ефект, то е лесно и удобно за използване. Но най-важното, течно стъкло има никакви вредни последствия за боята на каросерията на автомобила, което е важно. Също запазена целостта на покритието на тялото.

Скептиците Силан Guard

Но в допълнение към привържениците на средства, някои собственици на транспорта имат различно мнение. Така че, ако се съди по някои мнения, Силан Guard (течен стъкло за автомобили), обаче, като всеки друг, не дава 100% резултат. Също така, противници смятат, че е невъзможно да се създаде универсален вариант, който може да дойде на всеки орган, включително много стара “Лада” или “Запорожец” в случай на авария. Най-вероятно, те никога не се опита да купи една новост от японския производител или няма да го направя скоро.

Както показва практиката, в които категорично отрицателни коментари за течен стъкло Силан охрана, докато не се срещат. Разбира се, в интернет можете да намерите няколко становища на собствениците, които не означава доволен или не донесе очаквания резултат. Но това е по-скоро изключение, тъй като в този случай ние говорим за евентуален фалшив. В действителност, японските производители успяха да изненадат най-ревностните на скептиците.

Пазете се – фалшив

Както е видно от много реални мнения, течно стъкло Силан Guard вече натрупала доста популярност, както в САЩ, така и в Европа. Защо иначе производителят трябваше спешно да се установи 4 производствени линии, за да удовлетвори всички нуждаещи се. Въпреки това, както винаги е така с популярни продукти, има риск да се натъкнете на фалшиви продукти, които до оригинала е без значение.

Производител, как може бори с тази обща “болест” за реализацията на собствения си продукт само използва своята дилърска мрежа. В тази връзка, за да купуват новост е само чрез официалния сайт. Единственият начин да се предпазите от измами.

Това е стандарт за течен стъкло Силан охрана? Комплектът съдържа всичко необходимо, за да направи тялото на Светлите на превозното средство и привлекателен блясък

 • Един компонент течност с капацитет от 95 или 57 мл.
 • апликатора гъбата да се прилага продукта към повърхността на тялото.
 • Специално микрофибър плат
 • Инструкциите за употреба.
 • Защитни ръкавици.

Не е необходимо да се използват допълнителни средства. И в допълнение към закупуване чрез официалния японски уебсайт (има на английски език), на територията на Федерацията EUROPEN продукти на компанията Уилсън на разположение за закупуване чрез официален дилър на ООО “Европа”. Само цената ще бъде малко по-висока, отколкото на уеб сайта на производителя.

В известния You Tube видеото може да се намери предполагаемото уличаващи видео. Все пак трябва лично да видите тези видеоклипове, както става ясно, че авторът закупили фалшив Силан Guard (течен стъкло за автомобили) и обратна връзка по-долу видеото ясно го посочи. Поради това е необходимо да бъдат бдителни и да не се купуват продукти по-евтино от 3 500-4 000.

Какво е течност стъкло Силан Guard

Съдейки по многобройните мнения на собствениците на железни коне, защита на тялото – това е истинско главоболие, което, за съжаление, трябва да се изправи абсолютно всички шофьори, начинаещи, така и с опит. Напоследък, благодарение на много механични и химични фактори, които обхващат всеки автомобил е сериозен тест за стабилност. А това е особено вярно в големите градски райони. В резултат на силата и издръжливостта на горния слой боя е значително намалена.

По тази причина е необходимо в постоянна защитна инструмент, който трябва да е скъпа. За щастие, технологията никога не спират да се развиват, а сега можете да се насладите на плодовете на новия продукт, наречен течност стъкло Силан Guard. Той е причинил доста се разбърква, не само сред много автомобилни ентусиасти, но също така и професионалисти. Това е революционно решение в областта на автомобилни покрития, която е отговорна за разработването на японската компания Уилсън.

Приложи всеки може да го направи – не се изисква наличието на някои специални умения. И достъпна цена действа като хубав бонус. Използването на този инструмент допринася за значителни икономии, тъй като е възможно да се намали броят на пътувания до автомивката. В допълнение, можете да запишете на кола боя. И всеки знае колко струва да се уеднаквят и боя каросерията на автомобила.

Висококачествен продукт постига чрез усърден и упорита работа на професионалисти Уилсън. Чрез използването на съвременни технологии в структурата на полимерния филм на течни стъкло за автомобил Guard влезе в Силан силициев диоксид. Възможно е да се увеличи силата на покритието. Инструментът е един компонент, а това означава, че той се продава готов за използване. Както показва практиката, обемът на 95 мл е достатъчно за обработка на един джип, микробуси или три леки автомобили (клас D).

Предимства Силан Guard

Голямата популярност на течно стъкло поради някои предимства:

 • достъпна цена. Това е най-важният показател за повечето автомобилистите.
 • лекота на използване. Преди прилагане разклатете бутилката.
 • на хидрофобни свойства. Водоотблъскваща и мръсотия-репелент ефекти са очевидни, както е видно от много собственици на автомобили.
 • Защита. Чрез укрепване силициев диоксид полимерен филм елиминира появата на малки драскотини, които обикновено могат да бъдат ръчно или механично автомивки.
 • ефективното съпротивление. Правилното прилагане на течност стъкло Силан Guard (най-малко 3 слоя) позволява покритието да издържат около 50 безконтактен мивка тяло.
 • техника. Всичко, което трябва вече се съдържа в комплекта, и нищо допълнително, за да си купите не е нужно да.
 • Светло вид. Много шофьори са били засегнати отличен резултат – колата наистина блести

Обикновено при почистване употреба сурови препарати, които имат отрицателно въздействие върху емайла на тялото. В допълнение, под натиска на водата на повърхността включва малки частици, които в крайна сметка ще унищожи. Триенето полиране или каросерията, мие персонала несъзнателно увреждат покритието. След промиване на останалите твърди частици надраскване боя всеки кърпа, което води до сериозни повреди.

Не по-малко вреда може Touchless автомивка, като химикали, заедно с мръсотията премахва от повърхността на тялото на боята, което води до загуба на яркост. С полски – течност стъкло Силан Guard – да не се страхуват автомивка

.
Някои недостатъци на течни детергенти

Заедно с съществуват също и предимствата на недостатъци:

 • драскотини не са отстранени. Преди употреба, на повърхността на тялото е по-добре да полски. Deep драскотини, течен стъкло не е чисто, и на слънчева светлина са ясно видими от отражение, което дава твърд полимерен филм.
 • Кратко съхранение. След отваряне трябва да използвате цялата страна през седмицата (не повече!), Тъй като тя започва химическа ReAction.
 • необходимата подготовка. Преди да кандидатствате, колата трябва да е добре измита и изсушена. В присъствието на дълбоки драскотини е за извършване на полирането.
 • Време отнема процедура. С проблема за това как да се прилага течен стъкло Силан охрана, се справи с всеки шофьор (дори и без опит), но за покриване на цялото тяло в три слоя (това е колко трябва за надеждност) върви от 3 до 6 часа.
 • стерилитет в операционната зала. Е, почти – вятърът не трябва да е, включително и проекти. Също така, трябва да има прах, така че да работи на открито не се препоръчва.

Както за измиване на автомобила, тогава на потребителя процедурата е позволено не по-рано от 3 дни след третиране с течен стъкло. Мивката безконтактно е позволено да отиде само след две седмици, а не преди това.

Извън конкуренция Силан Guard

За да се даде колата уникален блясък, в допълнение към течно стъкло за автомобили Уилсън Силан охрана, има и други за нокти и восък. Ефективността при прилагането им се постига чрез 100% машина получава не само обувки, но и допълнителна защита. Въпреки това, по време в този случай е ниска, и след друг измиване, инструментът е напълно отмиват заедно с мръсотия.

се съмнявам, че може да постави защитни свойства, тъй като до голяма степен средствата са по-декоративен ефект, отколкото защитен. Това означава, че в действителност, грим за колата.

Уилсън Силан охрана във връзка с това се показва от най-добрите страна, защото ефективността му издържа до една година. Автомобилът запазва своя блясък, дори и след няколко измивания. Ако се сравни с други аналози, на Силан гвардия (течен стъкло за автомобили), има два основни аргумента в полза на неговата употреба:

 1. Използване silonovoy основи е изключителен решение, разработено от служители на фирмата.
 2. За сравнение само с марки, които са преминали на реални изпитвания. Селект Nano Nanolux и редица други продукти от неизвестни производители в този списък не са включени. В негативен резултат не е възможно да претендира за парите, похарчени обратно.
 3. OL>

  е достоен конкуренция може да бъде от тези производители:

 • Koch-Chemie;
 • Wurth;
 • Пика дъжд;
 • Autosol;
 • Menzerna;
 • ThreeBond;
 • отблясъци.

Само продукти, предлага редица недостатъци. Силата на защитното покритие е значително по-ниско конкурент Силан Guard. В допълнение към всичко останало, не е много удобно да се работи с многокомпонентни композиции. Но това, което е най-ценното – крайната цена на японската течността Силан Уилсън стъкло Guard е по-нисък

.

инструкции за кандидатстване Силан Guard

Работата на прилагане на течност стъклото трябва да бъде в помещение с добра вентилация и защитен от UV радиация. Етапите са както следва:

 1. Автомобилът се промива, след това трябва да се разглежда тялото да се определи наличието на ръжда, чипове, или дълбоки драскотини. За да се премахне открити дефекти.
 2. Обезмаслете цялата повърхност или на част от него, в зависимост от необходимостта.
 3. Оставя се да изсъхне тялото.
 4. обработка от celanova средства. Нанесете три слоя, между които да издържат в продължение на един час, за да един и половина. След всеки слой от желания raspolirovka специално кърпа (също е предвидено в спецификацията).
 5. След завършване на обработката да напусне колата за 8-12 часа (не по-малко), за определяне на покритие.
 6. OL>

  Струва си да припомним, че течността стъкло искате да обработва само по повърхността на тялото и само боята. Не покривайте пластмаса гума, стъкло, хромирани продукти. Не пренебрегвайте предпазните мерки, необходими, за да следват стриктно описаните инструкции на стопеното стъкло Силан Guard.

  Предпазни мерки и гама от нюанси

  Когато се работи с течно стъкло трябва да е чист и да се избегне това, свържете се с кожата. Wilanowie полимери, разтворители и втвърдител, които са част от, имат вредни ефекти върху човешкото тяло. Ето защо, следва да се работи облечен само ръкавици (обикновено са включени). Ако агент попада върху кожата, веднага избършете засегнатата област и я изплакнете с вода.

  Ако колата е изписана отново, трябва да се проведе тест, за да се провери как боята реагира на течността. Съхранявайте опаковката трябва да е във вертикално положение, в място, недостъпни за деца и защитени от пожар. Температурата не трябва да бъде по-висока 0-40 ° С.

  Приличен избор Силан Guard

  Често, за да се възстанови боя (боя) на каросерията на автомобила, прибягва до операция полиране. Въпреки това, тази работа изисква значителни разходи, както във времето и разходите. Не всеки собственик на тази процедура да си позволят. Пълно възстановяване на покритието може да отнеме около 3 месеца, ако не и повече.

  В допълнение, има някои рискове, тъй като крайният резултат е напълно зависи от професионализма на служителя. Също така не може без необходимото оборудване.

  Предимствата споменати по-горе за добрите хидрофобните свойства на течен Силан стъкло Guard от японската компания, но да се избегне объркване, че трябва да подчертая още веднъж, че това ще бъде възможно след прилагането на най-малко 3-4 слоя течност стъкло. Необходимо е също така най-малко веднъж месечно, за да посетите мивката да се запази хидрофобен ефект.

  Real мнения Силан Guard

  Интернет е наводнен с много коментари, но сред тях са проверки на собствениците разочаровани автомобили. Тези, които имаха очевидна фалшификация на по-ниска цена. Но ние всички знаем, че високото качество не може да бъде евтин, но някои потребители все още стават жертва на измама. Така че това е най-добре да не купуват продукти Уилсън в неясни обекти. За тази цел, има оторизирани дилъри (един от тях е споменато за Европа). Много от собствениците на автомобили, които са закупили оригинала, буквално развълнувани от новия облик на вашия транспорт.

  Течно стъкло Силан Guard – развод или истината? Можете да го намерите на моя собствен опит. В защита на продукта, ние можем само да кажем, че повечето шофьори приветстват новото. Вярвате или не е прерогатив на самите собственици.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...